Пречистете за два дни черния дроб със стафидена вода (рецепта)

Стафидената вода е невероятно ефикасен природен лек, който не само пречиства черния дроб, но и детоксикира цялото тяло. Тази вода със сигурност ще се превърне в новата ви любима напитка. Само няколко дни след първия прием ще усетите благоприятните промени, които настъпват в организма ви.

Стафидите са препоръчват дори от лекарите като незаменим източник на антиоксиданти. Предпазват организма от свободните радикали, които са причина за появата на почти всички онкологични заболявания. Можем да наречем стафидената вода дори лекарство, тъй като е в състояние да направи цялостно пречистване на черния дроб. Същевременно предпазва от сърдечно-съдови заболявания.

Поне шест са ползите от лечението със стафидена вода:

стафидена вода===> идеално средство за отслабване;
===> стимулира храносмилането;
===> намалява киселините в стомаха;
===> помага за по-добрата обработка на хранителните вещества в стомаха;
===> действа ползотворно върху кръвообращението и чернодробната функция;
===> бори затлъстяването.

Ето как да си приготвите тази лековита вода:

Нужни са ви две чаши вода (около 400 мл) и 150 г стафиди. Изсипете водата в касерола на котлона. След като кипне, поставете стафидите, предварително добре измити. Оставете да врат близо 20 минути. Прецедете и изпийте водата. При желание за по-силен ефект, може да оставите стафидите накиснати във водата при изключен котлон и затворен капак за една нощ. На сутринта течността се прецежда. Препоръчително е да затоплите отново отварата преди консумация.

Лечението със стафидена вода правете един път в месеца в продължение на 3-4 дни. С течение на времето може да удължите приема до седмица. Течността се приема топла и наведнъж, на гладно и не по-малко от половин час преди закуска.

Източник: http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=2&newsid=134830

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 173 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *