Представиха проект в Градежница пред властници от ПП ГЕРБ

Децата от ОУ „Васил Априлов“ в село Градежница, Тетевенско поздравиха днес специално народния представител Иван Миховски с красива народна песенТой им гостува заедно с кмета на общината Мадлена Бояджиева, областния управител Георги Терзийски и представители на Регионалния инспекторат по образование по покана на директора Детелина Силянова.

Младият и амбициозен училищен ръководител представи направеното по проект по ПУДООС /Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда/ ,,От любов към природата“ на стойност 5 000 лева, който включва изграждане на класна стая сред природата и съоръжения около нея.Снимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.

Стоянова показа пред гостите си и постигнатото при реализация на проект ,,ИКТ в образованието“ на стойност 1500 леваСнимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.. Учениците имат постоянен достъп до интернет, направихме основен ремонт на покрива на училището, финансиран от средства на Община Тетевен на стойност 42 968,50 лева.

Благодарение на съдействието на д-р Мадлена Бояджиева в училището бяха изградени нови санитарни възли вътре в самата сграда, тъй като досега тоалетните се намираха извън нея.Снимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.

Проектът е финансиран от Министерство на образованието и науката и е на стойност 45 000 лева, поставени са и нови шкафчета, осигурени от НП ,,Осигуряване на съвременна образователна среда“ – Модул ,,Осигуряване на ученически шкафчета“ на стойност 5 000 лева.Снимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.

Всичко това е видимо, това е в полза на децата, те съпреживяха изпълнението на тези проекти и лично се включиха в много дейности, заедно с педагогическия екип и дори родители помагаха, разказа пред гостите си Стоянова.Снимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.

Децата пък пяха е рецитираха, а Миховски им издаде коледната тайна – ще им подари модерна аудиосистема, с микрофони, за да могат още по-добре да организират тържествата на училищетоСнимка на ПП ГЕРБ ЛОВЕЧ Област.

Източник: lovechmedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 252 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *