ПИКАНТНО: Снахата на Гълъбин Боевски преболедува арестувания му син – тормозената Капка цъфти до новия си любим (СНИМКА)

Слънцето най-накрая изгря и за бившата снаха на щангиста Гълъбин Боевски, която години наред бе тормозена от сина му. Капка Алексиева, майката на първородния внук на спортиста – Габчо, е преболедувала арестувания за наркотици Пол Боевски и от няколко месеца е щастливо обвързана с друг мъж, научи ПИК.

Боевски-младши и родената в Кнежа красавица се взеха, докато олимпийският шампион от Игрите в Синди през 2000 г. търкаше наровете в Бразилия с присъда за трафик на 9.4 кг. кокаин. Щангистът бе осъден на 9 години, но мистериозно бе освободен.

След раждането на сина им, кръстен на дядо си Гълъбин, семейният живот на Пол и Капка просъществува кратко. Капка обвини половинката си в психически и физически тормоз. Измъчената млада жена разобличи бащата на детето си и като измамник. Боевски просел пари за момчето, уж за скъпо лечение в болница, докато малкият бил напълно здрав. „Да пребиваш жена си, да изоставиш детето си, да крадеш парите й, да я лишаваш от свободата й, тъпчеш и унижаваш, тормозиш и обиждаш, и накрая да я попиташ „Какво съм ти направил?“, жалваше се от наследника на Гълъбин Алексиева.

Сянката на Пол Боевски явно дълго е преследвала майката на сина му. Дали е просто съвпадение или не, но точно когато синът на щангиста бе тикнат в ареста през април тази година, крехката Капка е обявили и новата си връзка. До настоящата си половинка синеокота брюнетката видимо сияе, загърбила ужасното си минало с Пол.

От април той е в ареста с обвинение за разпространение на дрога, след като бе заловен с 2.31 грама коноп, 17.44 грама амфетамин и 4.42 грама кокаин. Ако бъде признат за виновен, Боевски-младши може да отнесе присъда до 8 г. затвор и 20 000 лева глоба.

Източник: https://pik.bg

 

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 103 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *