Нови 50 ловчанлии са наказани парично за паркиране върху тротоарите

През месец октомври на територията на гр. Ловеч пътни полицаи са констатирали общо 50 нарушения, за които са съставили 49 глоби с фиш и 1 акт при провеждане на специализирани операции за недопускане на неправилното паркиране на МПС върху тротоарите.

А само вчера служителите на сектор «Пътна полиция» са провели операция по широкообхватния метод в гр. Ловеч, при която са проверили 41 МПС и 41 лица и са съставили 13 глоби с фиш; и в гр.Угърчин, където за установени нарушения от страна на водачи на МПС са съставени 6 глоби с фиш и 6 акта.

РУ Ловеч – на 06 ноември полицаи от РУ Ловеч съвместно със служители на Зонално жандармерийско управление –Плевен са провели специализирана полицейска операция на територията на града и селата от общината, както и в гр. Летница, при която са проверени 131 МПС и 184 лица, констатирани са 46 нарушения, за които са съставени 37 акта и 9 глоби с фиш.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 38-годишен мъж от гр.Летница, който е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества.

Източник: МВР-Ловеч, пресцентър

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 360 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *