Невероятно обяснение от ресторантьор за скъпотията в Албена, която би по цени френската Ривиера! (ВИДЕО)

Снимки на касови бележки с абсурдно високи цени в черноморския курорт „Албена“ бяха разпространени в социалните мрежи и предизвикаха масово възмущение от това, което се случва по морето на фона на значително по-малкия брой туристи тази година.

БЛИЦ припомня, че вчера стана ясно, че Албена би по скъпотия и Френската Ривиера! Цената на водата удари скандалните 11 лева.

„С моя екип знаем какво сме поръчали и си правим много бързо сметка кой какво е ял и пил. И ми направи впечатление, че е доста висока сметката. И се загледах в цената на водата. В касовата бележка пишеше 11 лева. Направи ми впечатление, че и пърленката струваше 9,50 лева”, обясни Васко Чергов, един от хората, публикували снимки в социалната мрежа.


Чергов допълни, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която не е във висок ценови диапазон.

Според собственика на заведението цените на минералната вода и пицата са толкова високи поради факта, че в началото на сезона групи туристи си поръчват по един брой от тях и му заемат цялата маса. Към този момент цените изглеждат по друг начин.

Маргита Тодорова – директор на „Маркетинг и реклама” към КК „Албена” се извини на клиента за грешката, която е допуснал техния партньор.

„Доброто съотношение „качество-цена” е водещо в днешно време. И това е доказателство за избора на нашите гости. Повече от 40% от тях са ни постоянни”, обясни тя.

По думите й наемите в курорта не са се покачили драстично.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 721 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *