Минчо Казандижев към кмета на Ловеч: Градът е мръсен и тревясал!

„Градът е мръсен и тревясал! И става все по-мръсен и по-мръсен! Разберете го!.. И това не е политическо говорене!“ Това заяви днес в ловешкия парламент в емоционално обръщение към кмета Корнелия Маринова местният депутат и областен лидер на БСП-Ловеч Минчо Казанджиев.

Той призова градоначалникът от ПП ГЕР да се поразходи из кварталите и да се допита до гражданите за оценката им за работа на „ЕКО“ ЕАД-Ловеч. „Ако не Вие, то поне пратете общинските съветници от ПП ГЕРБ да огледат качеството на работата по почистването на града!“, добави още бившият кмет на общината.

Данчо Заверджиев

В същото време независимият местен депутат Данчо Заверджиев заяви с усмивка: „Аз нямам проблеми с чистотата, защото живея наблизо до кмета на Ловеч!..“ Пак той обаче съвсем сериозно призова изпълнителният директор на „ЕКО“ ЕАД-Ловеч да бъде сменен заради несправяне с работата и натрупване на задължения.

Иван Минков пък поиска отговор от кмета Корнелия Маринова упражняван ли е натиск върху ръководството на „ЕКО“ ЕАД да не участва в дейности, касаещи работата и финансовата й стабилност. Той призова да бъде потърсена и персонална отговорност на лицата, отговарящи за почистването на областния град.

д-р Георги Митев

„Аз не съм съгласен да нося отговорност за сегашното управление на „ЕКО“ ЕАД. Не аз съм го предлагал и не аз съм гласувал за него!“, заяви пък местният депутат от СДС д-р Георги Митев. Пак той предложи пък смяна директорския борд на „ЕКО“ ЕАД-Ловеч за лоши стопански резултати.

 

Иван Минков

„Докато общинските дружества са политическа ясла нищо добро не очаквайте от тях! Имам чувството, че след два провалени борда,  „ЕКО“ ЕАД-Ловеч се подготвя за приватизация!“, заключи пък местният депутат лейбърист Иван Минков

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 992 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *