Ловчанлийка изживя истински среднощен кошмар в Стария Созопол

Пияни файтонджии спретнаха невиждан екшън в Созопол. Равносметката – един човек е пострадал, а два автомобила са с щети. Късно снощи мъжете решили да си направят гонка в Стария град. В един момент обаче надпреварата им изляза извън контрол и конете се откъснали от файтоните, пише gramofona.com.

„Беше около 1 часа след полунощ. Тъкмо се бяхме прибрали, когато чухме невероятен шум. Такова нещо не съм виждала никога. Конете бягаха като полудели по крайбрежната улица, чак излизаха искри от копитата им, а единият се удари в колата ни. Разби задното стъкло с главата си“, разказа Теменужка Георгиева от Ловеч.

Жената е на почивка в Созопол и още не може да се съвземе от преживяното. „Добре че нямаше много хора по улицата. В един момент всички се разбягаха, а конете тичаха като полудели и ревяха“, обясни жената. Един човек е бил ритнат от разбеснелите се коне, за щастие той не е пострадал сериозно, потвърдиха за инцидента от Областната дирекция на МВР.

Два часа полицаи са се опитвали да озаптят разбеснелите се коне, които продължили с неконтролируемия си бяг по Стария град. Едва към 3 часа животните са били хванати.

„Полицаите, които дойдоха да ни вземат показания казаха, че единият файтонджия е бил толкова пиян, че не е успял да обясни нищо“, разказа още Теменужка.

От полицията уточниха, че файтонджиите, предизвикали екшъна вече са установени. И двамата ще бъдат глобени.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/lovchanliyka-izzhivya-istinski-srednoshchen-koshmar-v-stariya-sozopol_news617134.html

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 957 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *