ЛОВЕШКИТЕ ТЕНИСИСТИ ЩЕ ЗИМУВАТ НА ПРЕСТИЖНОТО ТРЕТО МЯСТО

овешките тенисисти ще зимуват на престижното трето място след приключване на  първия полусезон от Държавното първенство по тенис на маса – Северна Б-група мъже.

След приключване на вторият кръг от първия полусезон,  провел се в гр. София зала „Арена Лъки Спорт“ , ловешкият тим постигна общо 2 победи и 2 загуби,  както следва:

Ловеч – Попово 4/0

Ловеч – Дългопол 3/4

Ловеч – Габрово 4/2

Ловеч – Мол Варна 1/4.

Много приятно впечатление направи играта на ловешкия тенисист Петрослав Николов, който в срещата срещу Габрово успя да победи Константин Ленгеров в качеството му на бивш Европейски шампион, десет години национал на Австрия и многократно номиниран за най-успешния български тенисист за всички времена.

В драматична 4 часова-сага и оспорвани битки тенисистите от Ловеч загубиха злощастно от временния водач отбора на Дългопол с 4/3, който към момента е без загубена среща. В хода на двубоя водачеството преливаше ту към единия, ту към другия тим, след което се стигна до епичното равенство при 3/3.

За затваряне на срещата в последния решаващ дуел на тенис масата представителят на Ловеч Валери Николов загуби на косъм при липса на късмет и спортно щастие с 2/3 гейма.

Така се оформи и крайното класиране след финала на първия полусезон.

1. място – Дългопол

2. място – Лъки Спорт – София

3. място – Интер Клуб – Ловеч.

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 187 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *