Кървави разкрития за бруталното убийство на младата Красимира в Троян

Окръжната прокуратура в Ловеч ръководи досъдебно производство за убийство, извършено на 28 януари около 2.34 часа в жилищен квартал „Лъгът“ в Троян.

Това съобщиха от Апелативната прокуратура във Велико Търново. Досъдебното производство е образувано по чл. 115 от НК. Сигналът за престъплението е подаден на тел. 112 от 37-годишния Георги К., живущ на същия адрес, който пред служители на РП – Троян заявил, че вероятно е убил съпругата си Красимира К. на 35 години.

В коридор на апартамента е било открито тялото на жената, по което е имало 26 нанесени прободни рани, в резултат на които е настъпила смъртта на пострадалата. С постановление на наблюдаващ прокурор Георги К. е привлечен в качеството на обвиняем и е задържан за 72 часа.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Ловеч се извършват действията по разследването – огледи на произшествието, разпити на свидетели, назначават се експертизи. Работата по случая продължава.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/krvavi-razkritiya-za-brutalnoto-ubiystvo-na-mladata-krasimira-v-troyan_news575106.html

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 126 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *