Кола горя в Ловеч

Полицаи от РУ Ловеч разследват причините за възникнал пожар в лек автомобил «Рено Лагуна», паркиран на ул. «Цар Освободител» в града. Сигнал за инцидента е подаден около 22.50 ч. на 10 септември, а огънят е унищожил двигателния отсек на превозното средство, съобщи днес пресцентърът на Областната полицейска дирекция в Ловеч.

Пак според него, 165 случая на превишена скорост са регистрирали пътните полицаи на територията на ловешка област за времето от 03 до 10 септември. В седмицата от 03 до 10 септември по пътищата в област Ловеч са проверени 844 моторни превозни средства.Полицейските екипи са осъществявали контрол върху скоростните режими, ползването на обезопасителни колани и системи, техническата изправност на автомобилите, предприемане на маневри за изпреварване и др.
В хода на операцията служителите на ОД МВР-Ловеч са проверили 844 моторни превозни средства и 997 души. Установени са 561 нарушения, като са издадени 308 фиша, 88 акта за установени административни нарушения и са констатирани 165 случая на превишена скорост.
Отнети са 8 свидетелства за управление на МПС по причина неплатени задължения по ЗДвП. По време на осъществените проверки на място на гражданите са връчени общо 39 електронни фиша.

Източник: lovechmedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 489 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *