„Калинел“ ЕООД – Информация за фирмата, която приватизира „Четпром“

KALINEL е водеща компания в производството на домашен текстил в Европа и една от най-големите компании в страната. Ние сме специализирани в производството на декоративни възглавници, възглавници за спане, завивки, протектори и калъфи за матраци.

Калинел е динамична, адаптивна и социално-отговорна компания и сред имената на нашите клиенти са водещи световни търговски вериги. За да посрещнем техните нужди, ние непрекъснато повишаваме ефективността и конкурентоспособността си. Инвестираме в технологии за управление и автоматизиране на процесите, нови логистични решения, машини с по висока производителност.

Основната фабрика и администрацията се намират в Троян. Също така Калинел притежава производствени центрове в Червен Бряг и във Враня, Сърбия.

Мисия

Мисията на Калинел е да създаде условия за устойчиво развитие за производството на домашен текстил. Компанията се стреми да произвежда и продава висококачествена продукция на атрактивни цени, за да постигне високи нива на конкурентноспособност.

Ние се ангажираме да развиваме нашата търговска дейност мотивирано и да осигуряваме безопасна работна среда за служителите ни. Ние сме поддръжници на обществото, в което работим и се грижим за безопасността на хората и околната среда.

Визия

В бъдеще Калинел вижда себе си като Европейския лидер в производството на домашен текстил, пример за това как ефективност и грижа за околната среда се сливат заедно за постигането на успех в динамичния свят на бизнеса днес.

Задоволяването изискванията на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас. Ние постигаме високи резултати чрез създаване на конкурентноспособна атмосфера.

Ценности

Ориентираност към клиента: Стремим се към постигане на висока удовлетвореност на нашите клиенти и надвишаване на техните очаквания.
Доверие: Подхождаме с доверие в работата си с нашите партньори и служители.
Уважение: Ценим и развиваме служителите си.
Непрекъснат стремеж към усъвършенстване: Постоянно търсене на начини да сме по-добри във всичко,което правим
Опазване на околната среда: Ценим околната среда.Стремим се да я запазим за бъдещите поколения.

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 921 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *