Какво трябва да знам за обувките за висок ток?

Обувките на висок ток са онова, от което жените не могат да се откажат. Като го обуят, те сякаш стават други хора. Главата им е вдигната, погледът и походката са изпълнени с увереност и стават магнит за погледи. Наред със сексапила и красотата, която носят, трябва да се съобразяваме и с останалите им особености.

В зависимост от материала и модела им, те могат до доведат до редица неудобства. Именно затова и на пазара вече има редица продукти, които да се справят с това. На първо място ще споменем силиконовите възглавнички. Те се залепват в задната част на обувката, за да избегнат рани или на каишката, за да предпазят от охлузвания. Има и по-големи, които се слагат в долната част на обувката, където пада цялата тежест на крака и я правят по-мека, удобна и предпазват от постоянно плъзгане на крака. Накратко казано той залепва и няма мърдане.

Високите обувки винаги носят и напрежение не само за краката, но и за цялото тяло. Понякога в резултат на еуфория, ни се струва, че ни е много удобно и нямаме нужда да седнем. Това обаче не се чувства така след няколко часа или когато се приберем. Тогава може да усетим силни болки в състояние на покой и най-вече при ходене. Затова не забравяйте да сядате на 30 мин или 1 час, за да давате нужната почивка на тялото.

Внимавайте какъв чифт обувка на висок ток избирате. За всяка жена това е индивидуално. Някои се чувстват по-добре в отворени обувки с каишка, за да не се притискат пръстите им. Всички знаят, че дебелият ток е много по-удобен и стабилен, същият ефект имат и каишките.

Последните ни съвети към вас са да се стараете да държите стойката си изправена, защото понякога дискомфортът на токчето ни кара да се прегърбваме. След няколко часа тази поза ще ни донесе силни болки в гърба и кръста. Колкото по-широки са крачките, толкова по-добре ще се чувстват мускулите.

Източник: https://e-obuvki.com/obuvki-na-visok-tok

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 96 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *