Информационен бюлетин на МВР Ловеч – 31.05.2018 год.

Полицейски операции проведени на 30 май по широкообхватния метод

РУ Троян – проверени 24 превозни средства  и 25 лица, като за установени нарушения са съставени 3 акта и 7 глоби с фиш.

В Ловеч за същото време служители на сектор «Пътна полиция» са проверили 31 МПС и 31 лица, като са съставени 2 акта и 6 глоби с фиш.

РУ Угърчин –  проверени 30 МПС и 32 лица, като са констатирани 5 нарушения, за които са съставени 3 глоби с фиш и 2 акта.

 

На 30 май около 10.30 часа на пътя  Плевен – Ловеч,  на разклон за село Горан са се ударили  товарен автомобил  «Рено Мастер»,  управляван от 45-годишен мъж от гр.Габрово и лек автомобил «Фолксваген Голф» шофиран от 37-годишен жител на Ловеч. В резултат на инцидента е пострадал 18-годишен младеж, който е пътувал във «Фолксваген»-а и е откаран за лечение в болница със сцепена устна. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни.  На водачът на «Рено»-то е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

На 30.05.2018г. около 23.35ч.  землището на с.Гложене, лек автомобил „Ауди А3“ управляван с несъобразена скорост от 19-годишен младеж от гр.Тетевен, губи управление върху автомобила, напуска своята пътна лента и навлиза в насрещното платно, като се удря в движещия се там автомобил «Ауди В4» управляван от 31-годишен жител на Тетевен.

След сблъсъка и двата автомобила напускат пътното платно и падат в канавка.  В резултат на инцидента е пострадал водачът на «Ауди А3»,  който е със счупвания на крайниците, без опасност за живота, а двама 18-годишни пътници в автомобила са с охлузни рани.  Водачът на другото «Ауди»  е със счупвания на крайниците и по първоначални данни с опасност за живота, а возещата се на предна дясна седалка 27 годишна жена е със счупено ребро. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 001 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *