Информационен бюлетин на МВР Ловеч – 24.10.2018 год. ​

На 23 октомври на територията на Ловеч е проведена полицейска операция по широкообхватния метод. Служители на сектор «Пътна полиция» са проверили 40 МПС и 41 лица, констатирани са общо 6 нарушения, за които са съставени 1 акт и 5 глоби с фиш.

100 грама тютюн за наргиле без български акцизен бандерол са иззели служители на сектор «Противодействие на икономическата престъпност» от заведдение в Ловеч. Проверката е била част от полицейска операция за недопускане на разпространението на акцизни стоки без бандерол. На собственикът на обекта е съставен акт по ЗАДС.

На 23октомври около 10.30ч. в гр Ловеч, на транспортен мост /в близост до магазин «Вароша»/, 37-годишна жена при управление на лек автомобил «Ауди» е блъснала внезапно пресичаща пешеходкана на 81-години. Пострадалата е настанена за наблюдение и лечение в ловешката болница. Пробата за алкохол на водачът на автомобила е отрицателна. Съставен е акт за нарушение на ЗДВП и на водачът и на пешеходецът.

Отново вчера, но около 13.30ч. на ул. «Търговска» в Ловеч, 68-годишен водач на лек автомобил «Ауди» е блъснал 4-годишно дете на пешеходна пътека. Детето е без наранявания, а на водачът е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

Около 70 грама зелена листна маса «канабис» е иззета от служители на РУ Ловеч от общо мазанско помещение към жилищен блок в ж.к «Здравец» в града. На 23 октомври полицаите са извършили проверка в помещението, като са открили общо 5 саксии със засадени растения от рода на конопа.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 445 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *