Информационен бюлетин на МВР Ловеч – 22.10.2018 год.

Служители на РУ Троян, съвместно с представители  на РДГ-Ловеч са извършили проверка на ЛРД-Зла река и ЛРД-Велчево. Проверката е осъществена на 21 октомври  и е обхванала 40 участници в ловния излет, като 14 от участниците са изпробвани с техническо средство за употреба на алкохол. Няма констатирани нарушения на  ЗОБВВПИ, ЗЛОД и ППЗЛОД.

 

На 19.10.2018г. в 18.35 часа  на пътя между селата Орешене и Беленци мотоциклет „Кавазаки“, без регистрационен номер и управляван от 17-годишен, неправоспособен младеж от с.Беленци, на прав участък от пътя е напуснал платното за движение и е паднал в крайпътна канавка. Водачът е откаран в плевенска болница в тежко състояние и опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 19.10.2018г. в 21.10 часа в с.Голяма Желязна-общ.Троян, мотопед „Балкан“50, без регистрационен номер и управляван от 32-годишен мъж от селото  е загубил контрол над превозното средство и е катастрофирал. В резултат на инцидента водачът е отакаран с опасност за живота в плевенска болница.  По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

На 20 октомври около 12.00 часа  на бул. «България» в гр. Ловеч, лек автомобил „Кia“ управляван от 37-годишен мъж от Ловеч,        при навлизане в кръстовището от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в посока центъра на града, в задна дясна врата на автомобила се е ударила 79-годишна пешеходка, която е пресичала пътното платно. Жената е откарана за лечение в МБАЛ-Ловеч , а по случая е образувано досъдебно производство.

 

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в нощта на 20 срещу 21 октомври е счупен един от прозорците на л.а. «Ситроен С8» паркиран на улица в с.Карлуково.

Работата по случая продължава.

 

22-годишен мъж от Пловдив е задържан за срок от 24 часа в РУ Троян, след като на 21 октомври около 03.00ч.  полицейски екип е спрял за проверка лек автомобил управляван от пловдивчанинът и под стелка на задната седалка е открито пакетче с наркотично вещестлво. При  тестване с полеви тест откритото вещество е реагирало на матамфетамин.  Пробата на водачът също е отчела, че управлява превозно средство след употреба на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

72-годишен мъж от с.Баховица  е намерен прострелян в областта на дясното  слепоочие, в стая на къщата която е обитавал в селото. Сигнал за произшествието е подаден в полицията на 21 октомври около 12.30часа. По първоначална информация  се касае за самоубийство извършено със законно притежавано оръжие. Оръжието е открито и иззето  от мястото на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължава РУ Ловеч.

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 542 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *