Информационен бюлетин на МВР Ловеч – 22.08.2018 год.

На 21 август в РУ Угърчин е образувано досъдебно производство и се разследват причините за пожар в къща в с.Лесидрен,  възникнал в периода от 17 до 21 август. При пожара са изгорели моторна косачка, ламперия, легла с матраци, завивки, одеяла, дървени ракли, маси и др. домашно имущество. Щетите са  в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

На 21 август на територията на гр.Троян е проведена полицейска операция по широкобхватния метод, в хода на която са проверени 19 МПС и 19 лица, като за установени нарушения са съставени 6 глоби с фиш и 2 акта по ЗДВП.

Полицията в Троян е иззела 7 кутии с цигари без български акцизен бандерол от частен дом в града, обитаван от 38-годишна жена. Предприетите полицейски действия са в хода на операция за противодействие на разпространението на акцизни стоки без български акцизен бандерол.

На жената е съставен акт по ЗАДС.

В ОД МВР Ловеч е образувано досъдебно производство след като на 21 август в сектор «Пътна полиция» е представен за регистрация мотопед „Генерик кратер 50“  със заличени и подправени идентификационни номера. Работата по случая родължава.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 22-годишен жител на града, който на 22 август около 03.10ч. е установен да управлява лек автомобил по ул. «А. Балевски» след употреба на упойващи вещества.

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 974 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *