Информационен бюлетин на МВР Ловеч – 17.10.2019 год. ​

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържана 24-годишна жена от града след като на 16 октомври при управление на лек автомобил жената е била спряна за полицейска проверка, при която полицаите са открили в превозното средство пакетче с бяло, кристалообразно вещество и бруто тегло 1.1 грама. При тестване с полеви наркотест веществото е реагирало на катамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

На 16 октомври служители на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР Ловеч са провели полицейска операция по широкообхватния метод, в хода на която са проверили 45 МПС и 47 лица, като за установени общо 13 нарушения са съставили 8 глоби с фиш и 3 акта.

 

Полицаи от РУ Угърчин  съвместно със служители на РДГ- Ловеч и ДГС-Лесидрен на 15 октомври са извършили съвместни проверки в землището на с.Катунец,  в хода на които са установили 7 лица и 7 конски каруци, в момент на извоз на незаконно добита дървесина. Открити са и 3 бензиномоторни триони. Водачите на конските каруци при вида на полицейските и горските служители са се разбягали в различни посоки. Задържани са 2 лица: мъже на 56 и 30 години и двамата от с.Бежаново, а в хода на последвалите оперативно издирвателни мероприятия са установени и останалите 5 мъже, всички жители на с.Бежаново и на възраст от 15 до 35 години. Работата по случая продължават служители на РУ Угърчин.

 

На 16.10.2019г. около 08.00ч. в гр.Луковит, 13-годишен пешеходец е блъснат от лек автомобил след като е прескочил оградителна мантинела и внезапно е навлязъл на пътното платно. Водач на превозното средство е 37- годишна жена от Луковит, пробата за алкохол е отрицателна. Момчето е откарано за преглед в местната болница, където е установено, че е с натъртен крак.

 

На 16 октомври около 12.40 ч. на ПП 1-4, лек автомобил управляван от 75-годишен мъж от гр.Силистра, излизайки от пътен възел Дъбрава на ПП 1-4 е извършил обратен завой при наличие на пътна маркировка М-1 и се е блъснал с движещия се в посока Варна товарен автомобил «Ивеко 35 ц». В резултат на сблъсъка леко ранени са водачът от Силистра и неговата 71-годишна съпруга. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни, а на силистренецът е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 044 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *