Информационен бюлетин на МВР Ловеч -10.08.2018 -12.08.2018 год.

Задържан е мъжът, който отне БМВ паркирано пред магазин в Луковит.

Полицаи от РУ Луковит установиха и задържаха 33-годишен мъж от гр.Ботевград, който на 08 август около 14.50 часа противозаконно отне паркиран пред супермаркет в Луковит лек автомобил БМВ, докато собственичката му е връщала използваната от нея помощна количка.

Мъжът е криминално проявен и след  проведен разговор с полицейски служители лично е показал мястото , където е паркирал чуждото превозно средство, а именно пред жилищен блок в гр.Ботевград.

В БМВ-то са намерени и иззети вещи  притежавани от собственичката му. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ  Ябланица е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в нощта на 08 срещу 09 август от фирмен имот в с.Брестница са отнети 8 акумулаторни батерии, около 350л. дизелово гориво и 2 резервни гуми с джантите. Кражбата е извършена от общо 4 товарни и 1 лек автомобили, които са били паркирани в имота. Работата по случая продължава.

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 51-годишен мъж от града, който на 09 август около 12.50ч. е установен да упправлява товарен автомобил в Ловеч без съответно свидетелство за управление на  МПС и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

Източник: mvr.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 667 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *