Информационен бюлетин за Област Ловеч – 10.04.2018 год.

В  РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в нощта на 07 срещу 08 април от търговски обект в с.Владиня са отнети неустановено количество хранителни и нехранителни продукти, монети и 10 лева.  Работата по случая продължава.

 

В РУ Луковит се разследва кражбата на две акумулаторни батерии, извършена в нощта на 06 срещу 07 април от товарен автомобил «Камаз», паркиран в двора на база «Пътен кантон» в с.Дерманци.

 

Полицията в гр.Угърчин разследва кражбата на 18 агнета, извършена в нощта на 06 срещу 07 април от стопанска постройка в с.Лесидрен. Работата по случая продължава.

 

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство и се разследват причините за пожар възникнал на 08 април около 04.05часа, при който напълно е изгорял лек автомобил «Шевролет Матиз». Превозното средство е собственост на 39-годишен мъж и е било паркирано на ул. «Йордан Йовков» в гр.Луковит. Работата продължава.

 

40-годишен мъж е задържан за хулиганство и удар по полицейски служител.

На 07 април около 18.00 часа екип на РУ Ловеч е реагирал на сигнал за скандал между 3 лица в междублоковото пространство на бл. 208 и бл.204 в ловешкия квартал «Здравец».

Един от участниците в разпрата – 40 годишен мъж от гр.Ловеч не се е подчинил на полицейско разпореждане и при опит да бъде задържан е ударил полицейски служител. Мъжът е задържан незабавно, а по случая е образувано бързо производство.

 

Автомобил обявен за издирване е открит в автоморга в гр.Луковит.

На 06 април, в хода на проверка в автоморга в Луковит полицейски служители са установили лек автомобил  „Фолксваген“, без регистрационни табели, за който след направена справка е установено,  че е обявен за издирване в ШИС от Германия  през януари 2018 година. Автомобилът е предаден доброволно, а за случая е уведомено  бюро „СИРЕНЕ“.

 

28-годишен мъж от с.Карлуково е задържан по подозрение, че на 08 април около 00.30ч. е унищожил две от гумите на паркиран в селото лек автомобил «Опел Астра». По случая е образувано досъдебно производство.

 

В РУ Луковит за срок от 24 часа е задържан 17-годишен младеж от с.Карлуково, който на 09 април около 22.40ч. е установен да управлява лек автомобил без да притежава свидетелство за правоуправление и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.

Източник: lovech.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 505 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *