Изборите в Ловеч няма да бъдат обжалвани, каквато заявка беше дадена по – рано от БСП. Радина Банкова каза, че са запорирани банковите сметки на нейната фирма от ЧСИ

Изборите в Ловеч няма да бъдат обжалвани, каквато заявка беше дадена по – рано от БСП. От предизборния щаб на Радина Банкова, която беше кандидат за кмет, подкрепена от БСП, не смятат да оспорват изборите и да искат ново преброяване на бюлетините.Това каза днес  председателят на щаба Димитър Горов. Според него нямало смисъл, защото недействителните бюлетини по време на втория тур са 291, а разликата между двамата кандидати е 347 гласа в полза на Корнелия Маринова. Дори да са валидни тези бюлетини пак гласовете на Маринова са повече.

Димитър Горов посочи още, че институциите в Ловеч са използвани за разправа с кандидата на БСП, като визира НАП.

Пред медиите днес Радина Банкова каза, че са запорирани банковите сметки на нейната фирма от частен съдебен изпълнител. Тя обясни, че изпълнителното дело е образувано на 30 октомври т.г., само няколко дни преди балотажа в Ловеч. Това е станало чрез удостоверение, издадено от ТД на НАП – Велико Търново. Банкова съобщи, че в документа са посочени неверни данъчни сметки и това не са сметките на нейната фирма. Запорното съобщение е за 80 хил. лв. задължения към НАП.

Тя е категорична, че нейната фирма не дължи такива суми и ще търси правата си.

Източник: zetramedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 151 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *