Живущите в блокове на ул. „Осъмска” в Ловеч настояват да бъде почистено пространството, след премахването на гаражни клетки и събаряне на опасни сгради

Заседания на постоянните комисии на ОбС-Ловеч ще се проведат на 20 и 21 ноември, съобщиха от пресцентъра на местния парламент.По време на заседанията ще бъде дискутирана актуализация на плана за капиталовите разходи на общината, както и отчетите на селата Прелом и Пресяка. Ще се обсъжда и внесеното от общинския съветник Данчо Заверджиев предложение за започване на процедура за предоставяне от Министерски съвет за управление от Община Ловеч на гаровия подлез, който е публична държавна собственост и през последните 5-6 години е затворен и забранен за ползване от гражданите.

На вниманието на съветниците ще бъде поставено и писмо от домоуправителите на жилищни блокове на ул. „Осъмска”, които настояват да бъде почистено околоблоковото пространство след премахването на преместваемите гаражни клетки и събаряне на опасни сгради в района. Членовете на комисиите ще дискутират и внесеното от общинския съветник Цветослава Банева искане за предсрочно прекратяване на правомощията на председателя на ОбС-Ловеч Петър Цолов.

В дневния ред на заседанията е включено и обсъждането на информация за дейността на фирмата по чистотата в Ловеч, продажба и отдаване под наем на имоти и др.

Източник: zetramedia.com

 

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 405 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *