Ето какво пожела Радина Банкова на Корнелия Маринова, победителката на Местни избори 2019 в Ловеч

Кандидат-кметът на Ловеч Радина Банкова, издигната от Инициативен граждански комитет и подкрепена от коалиция“ БСП за България“, разпространи обръщение към Ловчанци по повод развръзката на Местни избори 2019. Припомняме, че Банкова загуби втория тур срещу Корнелия Маринова от ПП ГЕРБ. Крайният резултат бе 8 048: 8395 в полза на кандидат-кмета от партията на Бойко Борисов. Часове по-късно Банкова излезе с прощално изявление на Фейсбук-страницата на БСП-Ловеч. Ето какво казва дословно в него тя:

*************Снимка на Радина Банкова За Ловеч.****************

Скъпи съграждани, уважаеми ловчалии,

След като изборите приключиха и Ловеч вече има своя нов кмет, отново е ден за размисъл. Още по-сериозен. Надявам се, че мислещите хора в града няма да си го спестят. Защото, убедена съм, между редовете на последните ловешки изборни хроники има много за „четене“. Направете си труда да се вгледате в подробностите, моля ви. Струва си! Важно е! Не за мен, за всички нас е важно.


А иначе – резултатът е ясен. И в духа на добрия тон, аз и екипът ми желаем родолюбив мандат на Г-жа Маринова и нейния екип. Смеем да се надяваме, че въпреки всичко, това е възможно.


Но ето най-важното, което на всяка цена искам да споделя с вас, скъпи мои приятели, в следизборния ден за размисъл:
Благодаря на всички, които ме подкрепиха! На всеки един от вас! Лично е и моля, и вие го приемете лично! Благодаря ви от сърце! Благодаря ви, че повярвахте в мен, че застанахте зад мен и идеите на нашия екип! И вярвайте, усещането за загуба не е моето усещане в момента. Надявам се, че и за вас е така. Резултатът показа, че в Ловеч има силна гражданска енергия и достатъчно мислещи хора, които са готови да се обединят в името на добра кауза. И важното сега е всички чудесни и напълно осъществими идеи, които се родиха в нашите общи срещи и разговори през последния месец, да не останат захвърлени в нищото. Продължавам да смятам, че това зависи от всички нас.
Благодаря и на шепата хора, които заедно с мен нямаха време за сън през последния месец. За мен беше чест да работя с тях!


И още нещо много лично – и преди кампанията, и след нейния финал се чувствам еднакво добре в кожата си. Гордея се, че въпреки нападките срещу мен, и аз, и съмишлениците ми, с които подхванахме това дело, запазихме добрия тон.
Скъпи приятели, сигурна съм, че нищо от нашите и ваши общи усилия не е отишло напразно. Готова съм да се обзаложа!

Бъдете здрави !
Бог да пази града ни!

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 627 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *