„Елпром Троян“ се готви за Hannover Messe 2019

ЕЛЕКТРОМОТОРНИЯТ завод „Елпром Троян“ упорито се готви за участие на международния Технически панаир в Хановер, Германия – Hannover Messe 2019, споделиха от предприятието. Авторитетното изложение – определяно като най-голямото индустриално изложение в света и събиращо всяка година в палатите си около 6000 изложители и над 200 хил. посетители – ще се проведе от 1-ви до 5 април, пише troyan21.com.

ТРОЯНСКИЯТ производител ще се представи I някои от иновациите си от последните две години – като високотехнологичната разработка SDM („Smart digital monitoring“, даваща информация в реално време за 16 основни параметри на електродвигателя), която получи златен медал на Пловдивския панаир (2017 г.) и четирите разработки, подобряващи спирачната система на електромоторите и също отличени със златни медали на Пловдивския панаир (2018 г.). Но на щанда на „Елпром Троян“ ще има и нещо съвсем ново – концептуален модел на електромотор от ново поколение, чиято премиера ще е именно на Hannover Messe 2019.

„ВЯРВАМЕ, че и с това си участие в Хановер ще представим по достоен начин българската електротехническа промишленост, символ на която вече 75 години е „Елпром Троян“, коментираха от завода.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/ikonomika/elprom-troyan-se-gotvi-za-hannover-messe-2019_news656295.html

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 191 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *