Ей такава изцепка ефирът скоро не помни! Нели Хаджийска си показа… (СНИМКИ 18+)

Стилистите на известните личности ежедневно правят гафове. В повечето случаи обаче изцепките им се превръщат дори в пиар на звездите. Не по същия начин обаче стои въпросът за стилистите на водещите на предавания. 

Така например екипът на „Търси се“ по bTV направи изцепка, която не бе се виждала скоро в ефира. Дрехата, с която се появи Нели Хаджийска, за да проведе днешното предаване, се оказа възможно най-неподходящата. Причината е огромното прихлупено деколте, с което водещата цъфна пред камерите. Позата, в която бе застанала Хаджиска караше една от гърдите ѝ а-ха да изскочи и да шокира аудиторията в неделя сутрин, сред която има и малки деца.

Гафът на стилистите обаче се превърна в изцепка на цялото предаване, тъй като отне доста време преди някои от екипа да посъветва Терзиева да се поприкрие. В това време обаче операторите смело наблягаха именно на нея и на прелестите ѝ. Дали е било неволно, или не обаче, не се знае.

В същото време екранната половинка на Хаджийска – Меги Димова бе облечена безумно за сезона. Цяла сутрин от медията тръбят как днес температурите ще са доста високи и как вън е много топло. Това обаче не попречи на стилистите да облекат водещата в дълъг ръкав и поло

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 314 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *