Делегация от Община Тетевен ще посети Община Радовиш, Македония по повод подписване на Меморандум за приятелство и сътрудничество

От 18.08.2018 г. до 21.08.2018 г. д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, заедно с представители на ръководството на общинска администрация ще посети гр. Радовиш, Република Македония.

Официалната визита е по покана на Кмета на Община Радовиш – Герасим Конзулов, като на 20.08.2018 г. ще бъде подписан Меморандум за приятелство и сътрудничество между двете общини в следните направления: инфраструктура, местно икономическо развитие, култура, туризъм, околната среда, енергийната ефективност, образование, здравеопазване, социални грижи, спорт и младежки дейности.

Програмата за гостуването на тетевенската делегация предвижда срещи с представители на администрацията на Община Радовиш и бизнеса, посещение на културно-исторически забележителности и празнични програми.

Заедно с официалната делегация, гости на гр. Радовиш ще бъдат и Мъжка вокална група „Вежен“ и поетесата Николина Милева от Тетевен, които ще вземат участие в различни фестивални събития, които ще се проведат в гр. Радовиш по време на визитата.

По време на майските празници в Тетевен, на посещение беше кметът на Община Радовиш с делегация от Общината, с което бе направена първата стъпка към партньорство.

Източник: teteven.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 305 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *