Град Тетевен отново беше част от програмата на фестивала ,,Здравей, здраве!“

От 16 до 17 юни 2018 г., град Тетевен отново бе домакин на фестивала „Здравей, Здраве!”. Целта е популяризиране здравословния начин на живот във всички негови аспекти и стимулиране използването на здравословни стоки и услуги.

Фестивалът се откри от д-р Светла Балтова и г-н Свилен Русинов – Зам.-кмет на Община Тетевен. Г-н Свилен Русинов като бивш спортист, с радост откри фестивала и поздрави гостите. Той каза, че напълно подкрепя здравословния начин на живот.

Дните на фестивала преминаха през разнообразна програма, на която гости и тетевенци се насладиха. Участниците бяха от различни възрастови групи. И двата дни започнаха със сутрешна паневритмия с жива музика. Имаше както занимания от лекционен тип, така и йога, песни, медитация. Групи от Тетевен, София, Пловдив и др., посетиха Параклиса на вр. Острич, с.Бабинци, Тетевен, както и медитираха в района на водопада ,,Скока“ в Тетевен.

Съветът на организаторите на фестивала и Община Тетевен отново си партнираха в името на прекрасната кауза, каквато е здравословният начин на живот и даряването на знания и умения в обща полза. И тази година те успяха да проведат едно полезно събитие, което имаше доста голям интерес.

Източник: teteven.bg

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 97 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *