В БСП-Ловеч се залисват с „предатели“, „овчари“ и „овце“

Нещо се мъти в БСП-Ловеч и какво ще се излюпи, само може да се гадае към момента. Поне към това съждение навеждат подмятания от отговорни ловешки социалисти във Фейсбук после загубата на соцорганизацията начело с Мария Съева от ПП ГЕРБ на Местни избори 2019 година и най-вече – след като местният парламент избра Петър Цолов от ПП ГЕРБ отново за свой председател с част от гласовете на групата социалисти.

Първи загатна, че БСП-Ловеч е наранена /б.а. – терминът е заимстван от спортните коментатори на тв Диема спорт/ от решението Цолов да е втори мандат начело на ловешкия парламент областният лидер на БСП и местен парламентарист Минчо Казанджиев.

Минчо Казанджиев

На 15 ноември във Фейсбук-страницата си кметът на Ловеч /2003-2015/, написа:

„Грешки се прощават, предателството – никога! Нито приятелите, нито избирателите ще забравят, още по – малко простят това, което се случи снощи на заседанието на Общински съвет – Ловеч. Моята съвест е чиста! Дано ни е за урок!“

Жежкото изявление на водещия социалист бе доразвито с коментар от дъщеря му Елена Казанджиева пак  в Мрежата, гласящ – без каквато и да е редакторска намеса, следното:

За съжаление не само политическия, но и човешкия морал девалвира осезаемо. А откакто общинските съветници получават заплащане в общинските съвети се напълни с хора, които като пешки гласуват удобни за управляващите решения, без мисъл за обществото, при това за унизително дребни трохички, които им се подхвърлят, за да осигурят комфорт.“

Темата за предателството бе подета и от народния представител от БСП Милко Недялков.

Милко Недялков

Той я обогати с мисъл от Марая Самюъл: „Най-тъжното за предателството е, че то никога не идва от твоите врагове.“ В случая, ще е спекулация, ако дръзнем да гадаем кой, кое или какво е провокирало бившия областен управител на Ловеч да цитира Самюъл затова ще продължим с възклицанието отново във Фейсбук на Димитър Горов, бивш председател на БСП-Ловеч и три мандата депутат в Народното събрание:

– Хаха има ли предатели!!! Или просто гласуване!!!!

 

Димитър Горов

Емоционалната реплика на настоящия стопанин на овцеферма в село Пресяка е последвано от съобщение, огласящо кои народни представители от БСП са подкрепили кандидатурата на Валери Симеонов за зам.-шеф на парламента. Сред упоменатите депутати социалисти е и Милко Недялков:Снимка на Димитър Горов.Дали Димитър-Горовото възклицание е вид отговор на Милко Недялков отново трябва да бъде подминато с мълчание, тъй като другото пак би могло да бъде окачествено като спекулация.

Доротея Цанкова

Не така обаче мисли местната депутатка от БСП-Ловеч Доротея Цанкова, която се обръща към Горов:

– Аааа, гласуване, ако знаеш какви гласувания има в местния парламент в предходния мандат… много тежко ще си говорим за предателства…“

Димитър Горов отговаря на Доротея Цанкова:
 За жалост знам.
Станимир Стоянов

Диалогът между двамата социалисти бива продължен от Доротея Цанкова към Димитър Горов:

– Сега чакаме Stanimir Stoyanov, да ни обобщи , жалко, че вече носи празна чантичка…

Кой знае защо Милко Недялков слага точка на размислите на квартета знакови за Ловеч социалисти за предателството, като подхваща нова тема и тя е за овчарите, и овцете. Ето какво пише народният представител във Фейсбук на 24 ноември т.г.:

 

Тези, дето
се мислят за овчари,
грешно ни броят за овце.
Да знаете.

Петър Цолов /със сакото/
Дали тя, чобанската тема, ще намери отзвук у Минчо Казанджиев, Димитър Горов и Доротея Цанкова пак ще го оставим без коментар по вече спомената по-горе причина.
Нейното възможно продължение във Фейсбук от четиримата топ социалисти обаче вероятно ще даде обяснение най-после защо местните депутати опозиционери гласуваха „за“ Петър Цолов да е отново председател на ловешкия парламент, както и отговор кой носи отговорност за загубата на БСП-Ловеч на Местни избори 2019.

 

Източник: lovechmediacom
Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 714 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *