Във Варна е истински ад! Причината е избягалият затворник от Ловеч!

Задръствания се образуват на входно-изходните точки на Варна в посока София, Добрич, Бургас и курортните комплекси. Причината се крие в продължаващите полицейски проверки, предаде „Фокус“.

По непотвърдена информация органите на реда проверяват автомобилите във връзка с издирвано лице. Проверките във Варна започнаха още вчера, след като полицията съобщи, че издирва затворник, напуснал обекта в покрайнините на Ловеч, на който е работил, в четвъртък сутринта.

48-годишният Борис Ангелов Иванов е излежавал 13-годишна присъда за блудство и кражби, влязла в сила от март 2011 година. Той е работил на обект заедно с още 4-ма лишени от свобода на територията на бивше млекопреработвателно предприятие, намиращо се в покрайнините на град Ловеч.

Мъжът е среден на ръст, с кафяви очи и къса, черна коса. Борис Иванов е с нормално телосложение, продълговато, леко мургаво лице, правилен нос, високо чело. На врата си има татуйровка – червена целувка.

От полицията призовават хората, които имат допълнителна информация за издирвания, или го забележат, да сигнализират на тел. 112 или във всяко поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/vv-varna-e-istinski-ad-prichinata-e-izbyagaliyat-zatvornik_news608785.html

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 2 605 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *