Бесен екшън в Слънчев бряг! Търговец на ментета удря ченге и му крещи: Като ти давам пари редовно – вземаш ги, а сега…

Още не сме почнали сезона както трябва на Слънчев бряг и пак се прочухме с поредната нелепа случка, която събра погледите на чужденците, пише „Флагман“.

Посред бял ден летовниците станали свидетели на свирепа разправия, придружена и с юмруци и разтърваване, разиграваща се около магазин със скъпи чуждестранни стоки на главната крайбрежна алея в курорта. За това съобщават свидетели, които видели, че един от участниците е откаран към РУ-Несебър.

Проверката на изданието установила, че става въпрос за реална срамна сцена от българската действителност.

Оперативна група от полицаи под прикритие, между които разследващи от Икономическа полиция и криминалисти, влезли в магазина с марковите стоки и започнали  да ровят по щандовете. Ревизията била по сигнал на представител на световна марка маратонки, който се оплакал от нелоялната конкуренция. Докато ченгетата описвали и конфискували артикулите, предмет на нарушените права по закона за интелектуалната собственост, в обекта влетял босът и директно се засилил към един от членовете на групата – цивилен полицай от икономическия сектор, с дългогодишна практика.  Започнал да му крещи: „Като ти давам пари редовно  – вземаш ги, а сега си ми докарал копоите да ми вземат стоката!”. Ченгето реагирало остро на дискредитиращата реплика, след което се стигнало и до ръкопашен бой.

Изданието се свързало с източник, който е запознат пряко със случилото се, след като търговецът бил арестуван и пратен в РУ-Несебър. Оказало се, че той отказва да даде показания срещу полицая, за да го разобличи като рекетьор.

„Много легенди сме чували, но ние не работим по системата на слуховете, а с факти.  Който има оплакване от наш служител, нека да дойде, ние ще му съдействаме да го разкрием. Но така да се хвърлят на публични места обвинения без доказателства – няма да го приемем!”, каза полицаят.

От РУ-Несебър твърдят, че точно това ченге от Икономическа полиция си гледало  стриктно работата и не би допуснало подобна дискредитация на ниско ниво в МВР.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/besen-ekshn-v-slnchev-bryag-trgovets-na-menteta-udrya-chenge-i-mu-kreshchi-kato-ti-davam-pari-redovno-vzemash-gi-a-sega_news680819.html

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 602 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *