Аутопсията на намерената мъртва 23-годишна френска гражданка не е установила следи от насилие или изнасилване

Направената аутопсия на намерената мъртва 23-годишна френска гражданка до сградата на областната администрация в Ловеч не е установила следи от насилие или изнасилване, съобщи за БТА говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров /вторият от дясно наляво на снимката/.

По думите му тя е починала вследствие на обесване. Разследващите продължават да работят и по двете версии – убийство и самоубийство.

Петров допълни, че в началото на следващата седмица ще станат ясни резултатите от взетите кръвни проби, които ще установят дали момичето е било употребило наркотици и алкохол.

„Провеждат се разпити. Издирват се лица, с които е била в заведението. Знае се с кого е била там“, каза още Кирил Петров. Той поясни, че се преглеждат и записи от камери за видеонаблюдение.

Припомняме, че момичето бе намерено мъртво вчера сутринта. Сигналът за това бе подаден от охранител в областната администрация. Той разказа, че преди да видят тялото, са открили мобилен телефон и дрехи, застъпени с чистачката на предното стъкло на автомобил.

Разследването се води под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура-Ловеч,образувано е досъдебно производство.

Източник: lovechmedia.com

Коментирай чрез Фейсбук:
(Visited 1 380 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *